Intersnack România

Intersnack ia măsuri

Despre sustenabilitate

Sustenabilitatea este condusă de acțiuni, nu de vorbe. Pentru a aduce o schimbare de durată care contează.

Sunrise over a wheat field

Responsabilitatea față de consumator

Inovăm

pentru a oferi snack-uri din ce în ce mai bune

„Și opțiunile sănătoase ar trebui să aibă un gust la fel de bun - nu aproape la fel de bun - ca alte produse. Nu facem compromisuri în ceea ce privește gustul.”

Asta este filosofia noastră când vine vorba de inovațiile de produs. Cu succes, popularitatea chipsurilor noastre noi de linte s-a dovedit a fi unul dintre factori de creștere în afacerea cu specialități.

Lentil Chips

Responsabilitatea față de mediu

Ambalajele

Sustinem o economie circulară, prin ambalaje de calitate

Suntem îngrijorați de creșterea numărului deșeurilor de plastic în lume și împărtășim preocupările pe care mulți dintre consumatorii nostri le au în legătură cu acest lucru. Din acest motiv, am dezvoltat o nouă strategie de împachetare. Scopul nostru este în linie cu ambiția de a crea o circularitate în acest proces: vrem să eliminăm ceea ce nu este necesar pentru ambalaj, dar în același timp să folosim și reciclarea totală a materialelor de ambalare.

View of a hand, holding a sign with a recycling logo

Responasbilitatea socială

Macadamia

Susținem micii fermieri din Malawi

„Pe lângă răsadurile de macadamia, prin acest proiect am primit informații valoroase despre cel mai bun mod de a crește macadamia.”

Ca parte a angajamenului nostru față de aprovizionarea sustemabilă, Intersnack se angajează în proiecte de teren pentru a crea lanțuri mai transparente și mai durabile.

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits

Responsabilitatea față de angajat

O conducere

orientată spre angajat

Suntem aici pentru angajații nostri și dorim ca talentele acestora să se dezvolte cu adevărat. Pentru acest lucru, trebuie ca noi să ne susținem echipa, propunându-ne ca noi să lucrăm pentru angajații nostri și nu invers.

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together.