Intersnack România

Responsabilitatea față de consumator

Inovăm

pentru a oferi snack-uri din ce în ce mai bune

Lentil Chips

Popularitatea chipsurilor noastre noi de linte s-a dovedit a fi unul dintre factorii de creștere în afacerea cu specialități.

Lansate sub diferite mărci în 11 țări din Europa, vânzările pentru alternativa sănătoasă a chipsurilor a crescut cu 72% în 2020 în comparație cu anul trecut. Mai mult decât atât, suntem încântați că institutul de cercetare Nielsen a listat produsul nostru german Linsen Chips drept una dintre primele 25 de inovații din Europa în 2020.

Mai mult interes pentru snack-urile nutritive

La Intersnack, am avut parte de o cerere din ce în ce mai mare de produse nutritive. Anders Andersson, directorul de cercetare și dezvoltare a brandului Estrella din Suedia, explică în ce mod, ca urmare a acestei dezvoltări, a început să lucreze la un nou produs. „În urmă cu 10-15 ani, foarte puțini oameni (cu excepția câtorva mai sportivi) se gândeau la cantitatea de proteine pe care o consumau.

Totul s-a schimbat și din ce în ce mai mulți consumatori sunt interesați de acest lucru”.

Intersnack Illustration

„Opțiunile de gustări mai sănătoase ar trebui să aibă un gust la fel de bun - nu aproape la fel de bun - ca celelalte. Nu facem compromisuri în ceea ce privește gustul”.

Anders Andersson, Director (Research and Development), Estrella brand, Suedia.

Avem aceeași filosofie și la Intersnack România. Suntem mândri că am putut lansa Lentil Chips prin Chio în 2022. Aceste snack-uri crocante sunt produse în două arome la fabrica noastră din Brașov.

„Am început să căutăm alte produse sănătoase și bogate în proteine. După multe încercări cu o serie de alternative care aveau un gust amar, precum fasolea, mazărea și chia, am ales lintea. De ce? Pentru că este atât bogată în proteine, cât și cu un gust delicios atunci când sunt amestecate cu aromele noastre unice”.

A bowl filled with dry red lentils stands on a wooden plank.

Cu mai puține grăsimi, dar tot cu gust minunat

Chipsurile de linte reprezintă o alegere mai sănătoasă deoarece conțin 40% mai puține grăsimi decât chipsurile obișnuite. Indiferent de cât de sănătoase sunt, gustul delicios nu trebuie să lipsească, iar asta explică de ce chipsurile noastre de linte sunt așa de populare. Mai mult, consumatorii din Austria și Germania se bucură deja de chipsurile noastre de năut! Iar prin gama de produse inovatoare, multe surprize vor mai fi!

 

 

Chickpea chips in a bowl on the table, next to it a small bowl with hummus

Responsabilitatea

față de consumator

Vrem să oferim consumatorilor posibilitatea de a alege gustări delicioase, dar și sănătoase. Lucrăm continuu pentru a face produsele și mai sănătoase și naturale prin reducerea de grăsimi, sare, zahăr și aditivi care nu sunt necesari.

Mai multe despre

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits

Macadamia

Susținem micii ferimieri din Malawi

View of a hand, holding a sign with a recycling logo

Economia circulară

Susținem economia circulară, prin ambalaje de calitate

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together.

O conducere orientată spre angajat

Suntem aici pentru angajații nostri și dorim ca talentele acestora să se dezvolte cu adevărat