Intersnack România

Creăm momente fericite de snacking

Suntem pasionați de snack-urile sărate cu un gust excelent!

Brandurile Intersnack sunt prezente pe piața din România încă din 1994. Totuși, compania a deschis o reprezentanță locală patru ani mai târziu, în 1998, iar până în 2003, business-ul s-a construit prin distribuția brandurilor proprii pe piața locală. În 2003, a apărut prima linie de producție în România, una de Popcorn expandat, iar un an mai târziu a fost produsă local prima pungă de Chio Chips.

De-a lungul anilor, portofoliul Intersnack s-a îmbunătățit atât prin lansarea de inovații, cât și prin achiziția unor branduri locale („Fiesta” în 2006 și „Nutline” în 2010). Azi, la fabrica de la Ghimbav (jud. Brașov) producem o gamă variată de snack-uri sărate: chipsuri, popcorn expandat, specialități din făină de porumb și cartof sau pastă de cartofi și semințe.

FAMILIA este ceea ce ne reprezintă - pentru că în Intersnack, indiferent de tipul departamentului, indiferent de zi, totul se întâmplă ca într-o familie. Creștem împreună, ne apreciem oamenii și prețuim diversitatea opiniilor pentru puterea și potențialul lor. În Intersnack avem un mediu de lucru care încurajează o comunicare liberă și ajută oamenii să învețe și să crească. Împreună împărtășim și ne bucurăm de succesele noastre.

Intersnack CEE

În Europa Centrală și de Est avem activități comerciale pe piețele a 6 țări: România, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Croația și alte piețe de export. Suntem mândri să fim cei mai mari producători în zona de snack-uri sărate din Europa Centrală și de Est, cu aproximativ 1,500 de angajați în cele cinci unități de producție din CEE.

 

Grupul Intersnack

Grupul Intersnack este condus de unități regionale de management, care acoperă toate tipologiile de activități.

Portofoliul nostru include o gamă largă de branduri de gustări locale și internaționale, de la chipsurile de cartofi sau nuci și produse rumenite la specialități.

Printre cele mai faimoase branduri ale noastre se numără funny-frisch, Chio, Estrella, Hula Hoops, POM-BÄR, McCoy´s, ültje, Vico, Tayto și Griffin´s.

În România, Intersnack oferă brandurile Chio, POM-BÄR, Nutline.

Fiind o companie privată, ne desfășurăm activitatea în baza unei viziuni pe termen lung. Punctul nostru forte este combinația noastră unică dintre experiența locală și expertiza internațională; dintre oamenii nostri și munca în echipă, la care se adaugă spiritul antreprenorial și dorința de a excela în tot ce facem.

Cultura noastră

Grupul Intersnack este prezent pe o multitudine de piețe și are o comunitate diversă de angajați, în multe țări. Cu toții împărtășim o cultură incluzivă, bazată pe munca în echipă și motivată de excelență.

Suntem profund preocupati de impactul acțiunilor noastre - asupra oamenilor nostri, asupra business-ului nostru și asupra planetei.

Illustration of the globe

Prezența noastră globală

Avem 42 de locații de producție:

33 în Europa, 3 în Australia, 3 în Noua Zeelandă, 2 în India și 3 în Vietnam.