Intersnack România

Pentru un

impact pozitiv

Sustenabilitatea la Intersnack

 Câmp de porumb la apus, o mână în prim plan se întinde spre o frunză

Abordarea noastră

Fiind o companie din industria alimentară, business-ul nostru impactează viețile multor oameni din țările unde suntem prezenți. Prioritatea noastră absolută este ca impactul negativ să fie minim, iar impactul pozitiv asupra oamenilor și asupra planetei să fie maxim. La Intersnack, totul începe cu „a gândi responsabil”: aceasta este una dintre valorile de bază ale companiei noastre. Ne-am propus și respectăm standarde etice înalte în business-ul nostru și de-a lungul lanțurilor de aprovizionare.

Explorează cei patru piloni ai afacerii noastre

Inovăm pentru sănătatea și deliciul consumatorilor

Consumator

Mediu inconjurator

Reducem impactul asupra mediului

Mediu

Ne asumăm responsabilitatea socială de-a lungul lanțului noastru de aprovizionare

Social

Obținem rezultate cu și pentru angajații noștri

Angajat

Elemente importante despre sustenabilitate

75%

din produsele noastre folosesc doar arome naturale

Suntem hotărâți să menținem o listă „curată” de ingrediente. Astfel, folosim numai ingrediente naturale, eliminând toți potențiatorii de aromă, coloranții artificiali sau zaharurile adăugate.

21%

mai puține emisii de carbon

Am creat un plan pentru a reduce amprenta de CO₂ și consumul de energie, care, de asemenea, să ne ghideze în colaborările și în realizările noastre.

6,000

de mici agricultori împreună cu familiile, sprijiniți de Intersnack

Avem ca scop crearea unui lanț de aprovizionare durabil, care să genereze valoare pentru toată lumea, protejând în același timp și mediul înconjurător.

100%

proprietatea angajaților responsabili

Angajații nostri sunt experți în rolurile lor. Așadar, sunt pe deplin responsabili de sarcinile specifice job-ului lor.

Responsabilitatea față de consumator

Inovăm

pentru a oferi snack-uri din ce în ce mai bune

„Și opțiunile sănătoase ar trebui să aibă un gust la fel de bun, nu doar apropiat de cel al altor produse. Nu facem compromisuri în ceea ce privește gustul.”

Aceasta este filosofia noastră când vine vorba de inovațiile de produs. Adevarată poveste de succes, popularitatea noilor noastre chipsuri de linte s-a dovedit a fi unul dintre factorii de creștere în segmentul de specialități.

Lentil Chips

Responsabilitatea față de mediu | Povești de succes

Ambalajele

Susținem economia circulară, prin ambalaje de calitate

Suntem îngrijorați de creșterea numărului deșeurilor de plastic în lume și împărtășim preocuparea pe care mulți dintre consumatorii nostri o au legat de acest subiect. Din acest motiv, am dezvoltat o nouă strategie de ambalare. Scopul nostru este în linie cu ambiția de a crea o circularitate în acest proces: vrem să eliminăm ceea ce nu este necesar pentru ambalaj, dar în același timp să folosim și reciclarea totală a materialelor de ambalare.

View of a hand, holding a sign with a recycling logo

Responsabilitatea socială | Povești de succes

Macadamia

Susținem micii fermieri din Malawi

„Pe lângă răsadurile de macadamia, prin acest proiect am primit informații valoroase despre cel mai bun mod de a crește macadamia.”

Ca parte a angajamenului nostru față de aprovizionarea sustemabilă, Intersnack se angajează în proiecte de teren pentru a crea lanțuri mai transparente și mai durabile.

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits

Responsabilitatea fața de angajat | Povești de succes

Servant Leadership

în operațiunile noastre

Pentru a menține echipa motivată și responsabilă, ne dorim ca talentele acestora să se dezvolte cu adevărat. Acest obiectiv presupune ca noi să ne susținem echipa, însemnând ca noi să lucrăm pentru angajații noștri și nu invers.

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together

Caju adevărat

Încercăm să ne demonstrăm filosofia acționând acolo unde putem avea un impact. Muncim pentru un viitor mai bun și suntem alături de toți cei care se ocupă lanțul de aprovizionare cu caju.

Cashew in a bowl

Sustenabilitate

Parteneriate

Împreună pentru schimbare

Sustenabilitatea este o călătorie pe care trebuie să o parcurgem în echipă. Ne propunem ca impactul nostru pozitiv să fie unul de durată în operațiunile și în lanțul nostru de aprovizionare.

A laughing woman and a man stand in a potato field and examine a potato. The rows of plants are visible in the background.