Intersnack România

Responsabilitatea

Socială

Scopul nostru este să creăm lanțuri de aprovizionare sustenabile care oferă valoare și protejează mediul.

A field at sunset

Produsele și serviciile noastre provin din întreaga lume printr-un sistem de aprovizionare amplu și divers. În această rețea complexă, strategia noastră de aprovizionare sustenabilă inspiră modul în care construim și îmbunătățim calitatea vieții și mediul țărilor și comunităților din care ne aprovizionăm.

Activitățile de bază

Lanțurile noastre de aprovizionare cu nuci se întind pe întreg globul, în timp ce cartofii pe care îi folosim provin de la ferme aflate la aproximativ 150 km de fabricile noastre. Lucrând cu furnizorii și partenerii nostri, adunăm cunoștințe, capacitate, eficiență și profitabilitate în cadrul aprovizionării. În 2020, am avut proiecte cu 6000 de mici agricultori pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească mijloacele de trai.

Progresele cheie înregistrate până acum

100%

dintre furnizorii principali

au semnat Politica de Aprovizionare Responsabilă

100,000

de muncitori

din lanțul nostru de aprovizioonare lucrează într-un mediu de lucru evaluat de terți

6,000

de mici agricultori și familiile acestora au fost sprijiniți

și familiile acestora au fost sprijiniți

Aprovizionarea responsabilă

Politica noastră de aprovizionare responsabilă cere ca furnizorii nostri să respecte cerințele locale și să garanteze condiții de lucru decente în lanțurile lor de aprovizionare. Standardul nostru este dat de ETI Base Code, care este un cod de practici de muncă recunoscut internațional. Pentru a fi în conformitate, folosim metodologia de audit SMETA, dezvoltată de Sedex.

Illustration Checklist

Puterea exemplului în Vietnam

Intersnack Cashew Company (ICC) se ocupă de cinci fabrici din India și Vietnam. Procesarea cajuului presupune multe etape și necesită o forță de muncă foarte mare. Una dintre realizările importante ale ICC a fost stabilirea „procesului de prelucrare sub un singur acoperiș”, ceea ce înseamnă că etapele principale se derulează acum sun un singur „acoperiș”, în loc să se desfășoare în locuri diferite, într-o rețea de unități mici de procesare. Prelucrarea într-un singur loc a cajuului îmbunătățește trasabilitatea, siguranța pentru angajații nostri și calitatea alimentelor.

Illustration Viatnamese Farmer

Caju adevărat

Încercăm să ne demonstrăm filosofia acționând acolo unde putem avea un impact. Muncim pentru un viitor mai bun și suntem alături de toți cei care se ocupă lanțul de aprovizionare cu caju.

Cashew in a bowl

Responasbilitatea socială | Povești de succes

Macadamia

Susținem micii fermieri din Malawi

„Pe lângă răsadurile de macadamia, prin acest proiect am primit informații valoroase despre cel mai bun mod de a crește macadamia.”

Ca parte a angajamenului nostru față de aprovizionarea sustemabilă, Intersnack se angajează în proiecte de teren pentru a crea lanțuri mai transparente și mai durabile.

A woman with pink bobble hat sits in front of a bush with macadamia fruits