Intersnack România

Parteneriate

sustenabile

Împreună pentru schimbare

Sustenabilitatea este o călătorie pe care trebuie să o parcurgem în echipă.

Two people standing on a field

Scopul nostru este să avem un impact pozitiv de durată în cadrul operațiunilor și al lanțurilor noastre de aprovizionare. Prin diverse parteneriate, ne angajăm să îmbunătățim și să inovăm continuu modul în care lucrăm, prin reducerea oricărui impact negativ și contribuind la un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare.

Participând în mod activ la inițiative care implică sectorul nostru de activitate, putem crește impactul și stabili o transformare a acestui sector, ajutând la abordarea cauzelor fundamentale ale multor probleme.

Prin munca împreună cu partenerii și furnizorii nostri, adunăm cunoștințe, capacitate, eficiențe și profitabilitate în lanțurile noastre de aprovizionare. 

Unele dintre inițiativele de sector în care suntem implicați în mod activ sunt:

Competitive Cashew Initiative

ComCashew este un proiect care urmărește reducerea gradului de săracie prin creșterea competitivității micilor producători de caju din Africa, a procesatorilor și a altor actori din lanțul valoric.

Com Cashew Logo

Ethical Trade Norway

Ethical Trade Norway este o inițiativă care a efectuat o evaluare due diligence a drepturilor omului în industria de procesare a cajuului din Vietnam. Intersnack este un participant al grupului de lucru și este implicat în programul de trainig pentru procesatorii și fermierii din Vietnam.

Ethical Trade Norway Logo

Sustainable Nut Initiative (SNI)

Sustainable Nut Initiative (SNI) este o platformă de colaborare pentru care Intersnack este unul dintre membrii fondatori, care se angajează pentru un sector mai sustenabil al nucilor. Această platformă își propune să creeze o abordare care să meargă dincolo de certificare și evaluările de risc pentru a aborda problemele de sustenabilitate la nivel de sector.

SNI Logo

Sustainable Agriculture Initiative (SAI)

Sustainable Agriculture Initiative (SAI) este o platformă prin care peste 120 de companii și organizații membre lucrează împreună pentru a îmbunătăți practicile agricole. Intersnack este parte a SAI Crops Working Group și contribuie la SAI Almond Project.

SAI Logo