Intersnack România

Cariere

Alătură-te echipei noastre şi adu-ţi contribuţia unică!

Happy divers Employees

Cariere în Intersnack România

Ne mândrim cu angajații noștri! Sunt oameni pasionați și de un angajament excepțional.

Așa că, dacă îți surâde ideea de a te alătura unei echipe, dacă ești plin de energie și pregătit să faci față unei noi provocări, vrem să știm mai multe despre tine. Deoarece:

Intersnack Claim

Cariera este doar despre tine, avem dreptate?

Ei bine, acest lucru poate fi adevărat în unele locuri. Dar nu și aici. Aici, lucrurile se desfășoară puțin diferit.

Gândește-te la asta ca la o echipă.

La fel ca într-o echipă, beneficiem de unicitatea fiecăruia și de rolul său în organizație. 
Suntem direcți și sinceri, prea implicați pentru a fi preocupați de a face “politică”.

O echipă care “lucrează” este locul în care poți spune oricând ceea ce gândești. Este locul în care opiniile și ideile tale sunt apreciate.
Chiar dacă ele sunt neconvenționale. Da, ăștia suntem noi.

Exact ca într-o echipă, ne încurajăm reciproc pentru a ne urmări visele și pentru a doborî atât barierele minților noastre, cât și ale pieței în care activăm.

Nu suntem un start-up, dar ne place spiritulul antreprenorial, indiferent dacă ești nou venit sau membru în echipa de management.
Ai putea spune că secretul nostru de lider al pieței în care activam constă în faptul că jucăm în echipă.
Și, în timp ce toată lumea vorbește despre un viitor sustenabil, noi, exact ca o echipă, îl facem să fucționeze de astăzi.
Chiar dacă suntem din mai multe locații in lume, chiar dacă lucrăm de la depărtare, suntem foarte apropiați unii de ceilalți. 
Pentru că o echipă nu înseamnă un loc, ci o stare de spirit împărtășită.

Așa că, atunci când te hotărăști că vrei o carieră adevărată, nu lucra oriunde. Lucrează într-un loc în care ești cu adevărat apreciat.
Bine ai venit în echipă.


Acolo unde colaborarea și antreprenoriatul fac succesul durabil.

Marius Cucu

Technical Manager
fabrica Brașov

Sunt aici de peste 15 ani. Ce înseamnă Intersnack? Profesional, ești racordat permanent la toate atributele tehnice din industria alimentară, de la inteligența artificială și sortare cu laser până la înțelegerea consumatorului și crearea de produse pentru toate vârstele și gusturile. Emoțional, ai un sentiment de împlinire când vezi că tot ce faci contează și aduce plus valoare întregului din care faci parte. Social, indiferent că ești din România, Germania, Olanda, ești guvernat și integrat în același sistem de înalte valori morale și etice.

Ioana Pintilie

Area Sales Manager 
Vânzări, IKA

Intersnack pentru mine este mai mult decât o companie, este o comunitate, a doua familie unde mă simt apreciată și primesc suport necondiționat. Feedback-urile de apreciere, dar și cele constructive mă încurajează să găsesc oportunități în orice provocare și toate astea mă conduc spre a evolua. 

George Tițu

Team Captain
fabrica Brasov

Am început în Intersnack ca operator, unde am acumulat o înțelegere detaliată a proceselor de producție și a echipamentelor implicate. Prin dedicare și perfecționare continuă, am avansat în rolul de Equipment Owner, gestionând și întreținând echipamentele esențiale pentru producție.

Cu timpul, abilitățile mele de lider și capacitatea de a rezolva probleme au fost recunoscute, deschizându-mi calea către rolul de Team Captain. În acest rol, coordonez și inspir echipa de operatori, asigurându-mă că fiecare membru contribuie la atingerea obiectivelor noastre de producție. Această evoluție în carieră reflectă angajamentul meu pentru excelență și capacitatea de a mă adapta într-un mediu dinamic de producție.

 

Posturi disponibile

Brașov

Electrician

Brașov

Inginer tehnic-stagiar

Brașov

Operator ambalare / procesare

Te invităm să ne trimiţi CV-ul tău însoţit de o scrisoare de intenţie la cv@intersnack.ro
Iţi mulţumim.

Poti consulta politica noastra de prelucrare a datelor in cadrul procesului de recrutare aici.

Află mai multe

Despre noi

Suntem pasionați de snack-urile sărate cu un gust excelent!

A group of divers Intersnack Coworkers

Cultura noastră

Viziunea, misiunea și valorile noastre ne ghidează strategia, echipa și modul în care lucrăm împreună.