Intersnack România

Responsabilitatea

față de angajați

Suntem mândri de echipa noastră globală de peste 14.000 de angajați, care produc cele mai gustoase snack-uri sărate.

An Intersnack employee

Oferind angajaților oportunitatea de a-și atinge potențialul putem contribui la creșterea satisfacției și a fericirii lor la locul de muncă. Acest lucru ne ajută să reducem pierderile și să îmbunătățim procesul de producție.

Responsabilitatea față de angajat este un aspect vital al filosofiei și culturii noastre de corporație. Muncim mult să fim sau să devenim angajatori de top, statut care să ne ajute să atragem și să menținem cele mai bune talente. Mai presus de toate, vrem ca toți angajații să fie mândri că sunt parte din Intersnack Group și să se simtă responsabili de ceea ce fac. În acest scop, responsabilitatea angajaților este o componentă integrată a Intersnack Work System (IWS).

Activitățile de bază

Suntem mândri că oamenii ne aleg ca angajatori și ne asigurăm că organizația noastră este tot timpul transparentă, antreprenorială, responsabilă și plină de satisfacții. Prin asta, prioritizăm sănătatea și siguranța angajaților, cultivăm cultura colaborativă și non-ierarhică, prețuim diversitatea și investim în viitorul angajaților nostri, ajutând la dezvoltarea talentelor prin oportunități de dezvoltare și învațare.

Progresele cheie înregistrate până acum

>14,000

angajați

care muncesc împreună pentru a menține liniile de producție în funcțiune

100%

certificare ISO45001

toate fabricile au certificare ISO pentru siguranță și sănătate

11

ore

de training per angajat

Dezvoltare și implicare

Învățarea și dezvoltarea sunt parte integrantă a activității noastre, pentru a promova responsabilitatea angajaților la toate nivelurile și în toate departamentele. Acestea pot lua diferite forme, precum coaching, webinars sau sesiuni online. Însă, abordarea noastră preferată este formarea la locul de muncă, deoarece credem că cel mai bun mod de a învăța este prin practică. Urmărim modul în care angajații nostri devin satisfăcuți și implicați în munca pe care o fac, cerând constant feedback din partea lor.

Illustration Developing and engaging talents

Contribuim pentru comunitățile locale

Multe dintre filialele noastre încurajează angajații să dea înapoi societății și să interacționeze cu diferite comunități locale. La fiecare Crăciun, angajații Intersnack Germania pot îndeplini dorința unui copil defavorizat, cumpărând un cadou din lista sa de dorințe.

KP Snacks au lansat propria campanie de „legende locale”, susținând pub-urile să-și continue activitatea după criza Covid. Mai multe filiale și-au exprimat recunoștința față de medici și lucrătorii din domeniul sănătății prin donații de snack-uri.

Illustration Social Community

Responsabilitatea față de angajat | Povești de succes

O conducere

orientată spre angajat

Suntem aici pentru angajații nostri și dorim ca talentele acestora să se dezvolte cu adevărat. Pentru acest lucru, trebuie să ne susținem echipa, propunându-ne ca noi să lucrăm pentru angajații nostri și nu invers.

Bird's eye view: Many colleagues in work clothes stand around a table in a meeting room and analyze figures together