Reducerea grăsimilor saturate

În schimb, grăsimile nesaturate pot reprezenta o alegere sănătoasă. Aceste tipuri de grăsimi pot chiar reduce nivelul de colesterol şi ne pot oferi acizii graşi esenţiali de care are nevoie corpul nostru. Ele se regăsesc în cantităţi importante în uleiurile din peşte, alune şi seminţe şi în anumite uleiuri vegetale, precum cel de floarea-soarelui, de rapiţă, de porumb sau de măsline.
Din dorinţa de a ne îmbunătăţi continuu produsele, am creat un proces special de producţie pentru a reduce conţinutul de grăsimi saturate din snackurile noastre. Am investit timp considerabil şi am alocat bugete substanţiale prin folosirea unui ulei de floarea-soarelui cu grad oleic ridicat pentru a reduce progresiv proporţia acizilor graşi saturaţi cu peste 70%. Proporţia acizilor graşi nesaturaţi a fost mărită proporţional şi căutăm în continuare noi modalităţi de a o spori.