Despre noi Viziunea noastră şi valorile care ne animă

Viziunea noastră şi valorile care ne animă

Viziunea

Suntem pasionaţi să îmbogăţim vieţile oamenilor oferindu-le zilnic cele mai savuroase snackuri.
Reuşim să realizăm acest lucru nu doar prin îmbinarea optimă dintre elementele locale şi cele internaţionale, dar şi prin puterea noastră inovatoare şi calitatea excepţională, precum şi prin încercarea de a atinge excelenţa în toate domeniile.
 

Valorile care ne animă

Gândim responsabil

Ne asumăm responsabilitatea pentru toate acţiunile noastre – fie că sunt legate de consumatorii, de angajaţii sau de partenerii noştri ori, fireşte, de mediul înconjurător.

Credem cu tărie că integritatea, asumarea responsabilităţii şi o bună gestionare a riscurilor sunt esenţiale.

Cei doi factori cheie pentru viitorul companiei noastre sunt în primul rând derularea proiectelor cu o viziune pe termen lung şi în al doilea rând implementarea unei politici stimulatoare de responsabilitate socială corporatistă care pune accentul pe întregul proces de la aprovizionare la distribuţie.
 

Acţionăm antreprenorial

Ceea ce ne face diferiţi şi ne asigură independenţa este faptul că ne asumăm responsabilitatea conducerii afacerii noastre.

în dezvoltarea afacerii noastre suntem puternic orientaţi spre nevoile consumatorilor. Luptăm pentru a obţine poziţia de lider în principalele ţări în care activăm prin folosirea beneficiilor întregului nostru portofoliu de produse.

Organizaţia noastră este flexibilă şi atentă la nevoile pieţei. Avem o atitudine eficientă şi pragmatică şi ne bucurăm pe deplin de cultura companiei axată pe încurajarea provocărilor, căutând să atingem excelenţa operaţională în toate domeniile.
 

Creştem împreună

Ambiţia noastră este să creştem continuu. Pentru a ne atinge obiectivele, ne bazăm pe diversitatea mărcilor şi produselor noastre, dar şi pe diversitatea culturală, experienţa şi talentul oamenilor noştri.

Această bogăţie ne permite să ne îmbunătăţim în permanenţă, să oferim în mod constant cea mai înaltă calitate şi să dezvoltăm un flux continuu de produse inovatoare.

Credem în importanţa încrederii, transparenţei, comunicării deschise şi în aspectele pluridisciplinare ale proceselor decizionale.

Doar acţionând ca o echipă puternică în acelaşi direcţie ne putem bucura cu toţii de succesul nostru.