Despre noi Viziunea noastră şi valorile care ne animă

Despre noi


În fiecare zi, oameni din întreaga Europă se bucură de snackurile sărate oferite de către compania Intersnack Group. Mărcile noastre au devenit preferatele consumatorilor, astfel că producem anual peste 400.000 de tone de snackuri, care cuprind chipsuri din cartofi, alune, seminţe, snackuri sărate coapte, popcorn şi specialităţi. Aceste mărci de mare succes, precum şi produsele de tip marcă privată sunt cele care determină succesul companiei noastre în principalele pieţe de desfacere din Europa.

Noi considerăm că snackurile noastre sunt populare pentru ca ne ascultăm cu atenţie consumatorii, indiferent de zona în care trăiesc. Drept urmare, echipa noastră de specialişti din întreaga Europă lucrează constant pentru crearea unor noi produse delicioase care să răspundă aşteptărilor şi gusturilor regionale, aflate în continuă schimbare. Este de la sine înţeles că prioritatea principală a celor 6.000 de angajaţi ai noştri este să îmbunătăţească calitatea şi gustul snackurilor pe care vi le oferim.

Suntem o companie privată, caracterizată prin inovaţie, sprit întreprinzător, creativitate şi lucru în echipă. Filozofia noastră se bazează pe un proces rapid de luare a deciziilor, acţiuni eficiente şi soluţii inteligente. Acest mod de a fi ne-a ajutat să devenim unul dintre producătorii de snackuri sărate de top din Europa, cu o cifră de afaceri anuală de peste 1,5 miliarde de Euro.

Suntem pe deplin conştienţi de importanţa responsabilităţilor legate de mediu şi societate, fapt care influenţează primordial tot ceea ce facem. Din acest motiv, depunem eforturi permanente pentru ca afacerile, colegii şi partenerii noştri să atingă cele mai înalte standarde posibile, atât la nivel internaţional, cât şi regional şi local. Pentru a răspunde corespunzător angajamentelor de responsabilitate socială şi de mediu pe care ni le-am asumat, ne-am stabilit obiective ambiţioase în domenii cheie precum cultivarea materiilor prime, producţie şi transport. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să consultaţi secţiunea „Responsabilitatea noastră”.


Structura companiei

Sediul principal al companiei Intersnack Group se află în Düsseldorf, Germania. Compania noastră este organizată în 12 unităţi de management în întreaga Europă, fiecare fiind responsabilă de cîte o unitate geografică.